Persbericht: OneBike: één fiets voor vader én moeder in nieuwe kleuren


OneBike RoodTest OneBike op fietsparcours van de Negenmaandenbeurs

OneBike begint de lente met een hele rij aan nieuwe kleuren. De frameplaat van de zwarte fiets is vanaf nu verkrijgbaar in wit, blauw, rood, roze of zwart. De OneBike is een oerdegelijke Nederlandse fiets voor vader én moeder: stoer en eenvoudig in hoogte te verstellen. Geen moeilijke opstap, niet iedere keer de kinderstoeltjes verwisselen en geen lange vaders op kleine moederfietsen meer in de straten van Nederland.

Oerdegelijke Nederlandse fiets
De OneBike is door de makers van DaddyBike speciaal ontwikkeld als dames- én herenfiets. De fiets – matzwart van kleur – heeft een ruime instap en biedt een comfortabele zithouding voor iedereen. Met zeven versnellingen, handremmen en een stuurslot is de OneBike van alle gemakken voorzien. Het zadel is snel en eenvoudig te verzetten zodat iedereen op dezelfde fiets past en de zitjes op één fiets kunnen blijven. De fiets wordt compleet rijklaar thuisbezorgd, eventueel met de fietsstoeltjes al gemonteerd.

Negenmaandenbeurs
Test 19-23 februari de OneBike op het fietsparcours in Hal 9, stand 09.216 van de Negenmaandenbeurs in de Rai Amsterdam. De OneBike is bovendien op afspraak te bekijken en te testen in de showroom aan de Coloradodreef 30 in Utrecht

De fiets kent een adviesprijs van € 699,- www.onebike.nl

Einde Persbericht

Bekijk alle beelden van OneBike in de beeldbank van De Persbeeldwinkel, alles direct te downloaden in high-res.

OneBike ZwartOneBike Roze

 OneBike Wit OneBike YEPP compleet pakket BLAUW