Persbericht: Ontwerp de allermooiste kaarten gewoon zelf!

Zelf-kaartjes.nl voor bijzondere momenten

Ontwerp op het vernieuwde Zelf-kaartjes.nl zelf de allermooiste kaarten in een handomdraai. Van geboortekaartjes tot trouwkaarten en uitnodigingen, zelfgemaakt, maar met gebruik van professionele middelen als een bijzondere beeldbank en een handige editor.

Onderscheidende kaartjes
De makers van Lief Leuk & Eigen weten hoe leuk het is om geboorte- en trouwkaartjes te ontwerpen en bieden hierom met de vernieuwde Zelf-kaartjes.nl een unieke site om zelf kaartjes te kunnen maken voor bijzondere gebeurtenissen. De mogelijkheden voor een kaartje van Zelf-kaartjes.nl zijn eindeloos, kleur de achtergrond in, plaats een eigen foto in een mooi kader of maak gebruik van de gigantische beeldbank van Lief Leuk & Eigen.

Gebruiksvriendelijk
Met de nieuwe editor op de site gaat het ontwerpen heel gemakkelijk. Even geen inspiratie? Zelf-kaartjes.nl plaatste alvast wat voorbeelden om aan te passen en een eigen stijl te geven. Het resultaat is altijd een bijzondere en persoonlijke kaart. Naast de klassieke enkele en dubbele kaart heeft Zelf-kaartjes.nl de unieke drie- en vierluiken, natuurlijk zeer geschikt voor een trouwerij, geboorte of een bijzondere uitnodiging. Maak vervolgens een keus uit de vier verschillende kwaliteiten papier en eventuele enveloppen en adresstickers om de kaart helemaal af te maken.

Ter introductie van de nieuwe site en om nieuwe zelf-ontwerpers goed op gang te helpen organiseert Zelf-kaartjes.nl gratis een inspirerende workshop op zaterdag 5 en 26 november. Aanmelden en meer informatie via de site.

Zelf een trouw- of geboortekaart maken op www.zelf-kaartjes.nl

Toch liever een geboorte-/ trouwkaartje geheel kant-en-klaar? www.liefleukeneigen.nl & www.goudenkaartjes.nl

Einde persbericht

Voor meer informatie, high res. beeld of materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel. Voorbeelden van beschikbaar high res. beeld (let op, dit zijn dus de low res. voorbeelden, high res. is op te vragen):