Persbericht: Op ontdekkingstocht met de avontuurlijke collectie van Saartje Prum

Saartjeprum_NL_SP_102Kinderkamerspecialist Saartje Prum presenteert haar avontuurlijke collectie: Padvinder. Deze primeur bestaat uit beddengoed en verschillende accessoires. Hiermee wordt elke slaapkamer omgetoverd tot een kampeerplaats, waar van alles te ontdekken is. Ga samen met vrienden op avontuur: slaap in een tent, zoek naar insecten en beklim de hoogste bergen.


Bivaktent als kussen
Speciaal voor de echte padvinders komt Saartje Prum met deze nieuwe lijn. Met daarin het spannende dekbedovertrek Expeditie en een verscheidenheid aan kussens: van een aaibaar exemplaar tot eentje in de vorm van een bivaktent. En van een boomstam om even tegen uit te rusten tot een kussen met de pootafdruk van een das. Om de ontdekkingstocht compleet te maken, heeft Saartje Prum diverse avontuurlijke accessoires zoals stoere stoeltjes, dierenstickers, een kapstok in de vorm van een insect en een robuuste hanglamp.

Natuur en dieren
Natuur en dieren spelen de hoofdrol in de collectie Padvinder. De producten zijn allen gebaseerd op een avontuurlijke kampeerovernachting. Dat is ook duidelijk terug te zien in de uitvoering. Zo is er gebruikt gemaakt van wollige, houten en linnen materialen. Voorzien van typische natuurtinten, gecombineerd met een frisse petrolkleur: een groentint die ook terugkomt in de natuur.

Saartje Prum
Het avontuur van Saartje Prum begon jaren geleden in een schuurtje in de achtertuin; zussen Mariëlle en Judith zaten boordevol ideeën over leuke kinderkamers. Inmiddels is Saartje Prum uitgegroeid tot een gevestigde kinderkamerspecialist en -stylist. Met een unieke collectie bedden, beddengoed, muurverf en accessoires. Stuk voor stuk handgemaakte producten, te vinden in de online of fysieke winkel in Driebergen.

Kijk voor meer informatie op www.saartjeprum.nl

Einde persbericht

Voor meer informatie kun je bij ons terecht. Bekijk alle persbeelden van deze collectie in De Persbeeldwinkel.