Persbericht: Plasticks, creëer, speel en recycle!

Nieuw concept bij Hip & Eco

Hip & Eco haalt Plasticks naar Nederland, een nieuw eco-slim spel uit Zweden. Plasticks geeft lege flacons met stickers een tweede leven. Spoel de plastic flessen om, maak ze droog en laat de creativiteit van de kinderen volledig gaan. Zo creëren ze de mooiste figuren en spelen met deze nieuwe vriendjes waar ze maar willen. De stickers zijn waterbestendig en staan garant voor urenlang speelplezier. Een vel stickers is voldoende voor meer dan vijftien unieke figuren.

Nieuw in Nederland
Het concept komt uit Zweden en is nu voor het eerst in Nederland te koop. Er was een tijd dat kinderen hun eigen speelgoed maakten met behulp van kegels en lucifers. Ze gebruikten wat ze konden vinden. Plasticks is een moderne variant van dit concept en gelijk een goede manier om bestaande objecten in ons dagelijks leven te recyclen. Plasticks is ontworpen en gemaakt onder milieuvriendelijke omstandigheden. De stickers zijn vrij van schadelijke PVC en giftige Phtalaten. Goed voor kind & milieu.

In Nederland alleen te koop bij Hip & Eco op: www.hipeneco.com (€ 4,95)

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld, of een recensieproduct, neem contact op met De Perswinkel. Alle onderstaande beelden zijn los in high. res. beschikbaar!