Persbericht: Prijswinnende opwarmfles Yoomi nu in Nederland!

Het is dé ideale fles voor de moderne zuigeling: de Yoomi. In Amerika bekroond met verschillende awards biedt deze fles en opwarmer ineen het gemak waar actieve ouders naar op zoek zijn. Met 1 druk op de knop en binnen 60 seconden verwarmt Yoomi borst- of flesvoeding tot de juiste temperatuur. Onmisbaar voor de nachtelijke flesvoedingen, in het park, in de auto, op het terras of elk ander moment van de dag.

Snel, efficiënt en veilig
Onderweg een fles opwarmen problematisch? Een hongerige baby die op zijn fles moet wachten? Met de Yoomi is dat nu voorgoed verleden tijd. De Yoomi is een opwarmer en fles ineen. Door de opwarmer vooraf op te laden in kokend water is hij gereed voor gebruik, tot wel 24 uur lang. Met 1 druk op de knop verwarmt hij baby’s melk in slechts 60 seconden tot de exact juiste temperatuur: nooit te warm en nooit te koud. Veiligheid gegarandeerd. Yoomi is geschikt voor zowel moedermelk als kunstvoeding dus iedere ouder kan van deze innovatieve fleswarmer gebruik maken. De BPA-vrije fles is overigens ook zonder opwarmer te gebruiken. De fles is ergonomisch gevormd en heeft een zachte speen die de moederborst nabootst.

iMama
De Yoomi is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij iMama. Deze nieuwkomer in webshopland verkoopt trendy en functionele gadgets voor baby, peuter en mama. Het assortiment varieert van handige musthaves voor alledag tot hippe cadeaus en meubels

www.imama.nl

Filmpje met meer informatie over hoe de Yoomi werkt:

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel. Voorbeelden van beschikbaar high res. beeld (let op, dit zijn dus de low res. voorbeelden, high res. is op te vragen):