Persbericht: Puck Unlimited presenteert nieuwste meidencollectie

Een feestelijke wintercollectie vol stralende sterren

Sterren sieren deze winter de bekende basics van de meidencollectie Puck Unlimited. Zilveren sterren, met pailletten, op shirts, vesten en tuniek in helder rood en blauw. Puck volgt de trends in de volwassen mode, maar dan toegespitst op meiden van 6 tot 12 jaar. De kleren uit de collectie van Puck Unlimited combineren allemaal goed met elkaar, zoals de jeans, shirts met sterren-applicaties en hippe jurkjes.
Warm & zacht
De nieuwe wintercollectie bestaat uit aangenaam warme sweat met lycra, gebrushed aan de binnenkant, dus naast stralend ook heerlijk zacht en warm. De populaire chino uit de vorige collectie komt naast jeans nu ook terug in sweat, in de handige basiskleuren antra-melange en indigo-melange. Alle broeken combineren goed met het stoere getailleerde colbertje uit de collectie.

Mix & Match
De soepel vallende meidenshirts en -jurken in katoen/lycra zijn in de wintercollectie in verschillende opties van de partij. In prachtige kleuren als indigo blauw, knallend rood, diep blauw en met accentkleur lime. De mix-en-matchfunctie komt nóg beter tot z’n recht dankzij het gebruik van de gekleurde stiksels en vrolijk gekleurde koorden. Omdat een stoere meid van tegenwoordig graag wat te kiezen heeft komt Puck Unlimited deze winter bovendien met diverse tops en blouses in jersey met stretch.

www.puckunlimited.nl

Einde persbericht

Bekijk alle beelden van Puck Unlimited in de beeldbank van De Persbeeldwinkel,
alles direct te downloaden in high-res.