Persbericht: Rebel Jeans presenteert nieuw jeanslabel voor jongens

Onderscheidende broeken in zowel stijl, kwaliteit als prijs

Rebel Jeans lanceert dit jaar een betaalbaar high quality-label voor smalle jongens van 4 t/m 12 jaar. Een stoere jeanscollectie, met een knipoog naar de tijd van James Dean in ‘Rebel without a cause’.

Classic Collection jeans
Rebel Jeans start dit voorjaar met een stoere Classic Collection. Kwalitatieve 5Pocket-jeansmodellen in drie smalle uitvoeringen. Met aparte stiksels, zakken en elk een subtiele, licht versleten wassing op de bovenbenen en de billen. De collectie is geïnspireerd op de jaren 1950/1960, de succesjaren van James Dean. Door de marges laag te houden, is Rebel Jeans een betaalbaar label van hoogstaande kwaliteit.

Vrijuit bewegen
Jongens in de basisschoolleeftijd zijn volop in beweging. Gemak staat daarom voorop: een goede, smalle pasvorm en draagcomfort. Zo zijn de taillebanden van de jeans in alle maten voorzien van verstelbaar elastiek. De broeken zijn maatconstant, een kind van 6 jaar past broekmaat nummer 6, geen ingewikkelde maten of afwijkende pasvormen.

Shirts met luxe applicaties
Naast spijkerbroeken voert Rebel Jeans ook een collectie trendy shirts, polo’s en long sleeves van luxe stoffen uitgevoerd in 5 basiskleuren. Exclusieve versieringen van 5 verschillende technieken vormen het hippe artwork. Allen in vrolijke tinten die matchen met de basiskleuren en ook hier weer met een knipoog naar het verleden. Denk bijvoorbeeld aan de tekst ‘proud to be a rebel’ in krachtige sierletters, of het jaartal 1955, uitgevoerd als trendy borduursel. Doel is uiteindelijk een complete jongenskledinglijn neer te zetten, met vesten, bloezen bodywarmers, trendy schooltassen en meer.

Verantwoorde productie in eigen beheer
Rebel Jeans heeft de volledige productie in eigen beheer. De kleding wordt maatschappelijk verantwoord en 100% kinderarbeid-vrij geproduceerd. Het label volgt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wassingen en andere moderne technieken op de voet.

Waar te koop?
De collectie is niet te koop in de reguliere kledingwinkels. Rebel Jeans is online te vinden via RebelJeans.com en bij collega-webwinkels. En naast thuisparty’s, komen er op wisselende locaties speciale ‘inloopwinkels’. De collectie wordt regelmatig aangevuld en is het hele jaar door verkrijgbaar.

Meer weten? Bezoek de website: www.rebeljeans.com of lees mijn interview met oprichtster Silvie van Tuijl.

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel. Voorbeelden van  beschikbaar high res. beeld (let op, dit is dus zijn de low res. voorbeelden, high res. is op te vragen):