Persbericht: Retro-kleding Froy & Dind nu ook in Nederland

Musjes.com & Lovelymaternity.com hebben de primeur

Het Belgische Froy & Dind brengt dit jaar een vrolijke retro-collectie familiekleding op de Nederlandse markt. Musetta Blaauw van Musjes.com en Lovelymaternity.com stond natuurlijk vooraan om als eerste dit bijzondere merk aan zich te binden. De collectie jurkjes en jumpsuits voor kinderen is net als de damesjurken vanaf vandaag via deze shops verkrijgbaar.

Froy & Dind (voorheen Kers op de kaart) stond al bekend om zijn originele blikken, buttons, postkaarten en meer, maar voegt nu ook kleding toe aan deze lijn. Vier geweldige zachte organic stoffen worden omgetoverd tot de mooiste en meest comfortabele kledingstukken met de herkenbare prints. De collectie is vrolijk zomers, met nostalgische bloemen en stippen en 100% organic.

Klassieke jumpsuits

De kleuren van de jumpsuits Froy & Dind zijn unisex, leuk voor jongens én meisjes en hierdoor zeer geschikt als kraamcadeau. Bij de kleinste maatjes zitten er voetjes aan, dus geen koude voetjes door uitgeschopte sokjes. De handige Chinese overslagsluiting aan de voorzijde zorgt voor een klassieke uitstraling en geeft comfort bij het omkleden.

Jurkjes voor kleine meisjes
In dezelfde nostalgische prints heeft Froy & Dind ook jurkjes. Deze soepele jurkjes zijn ook heerlijk rekbaar en hierdoor gemakkelijk over het hoofd aan- en uit te trekken. De lange mouwtjes zijn handig voor het frisse voorjaar, en als het toch een warme dag blijkt, makkelijk op te stropen. De overslag met contrasterende bies geeft het geheel een vrolijk en speels effect.

Jurkjes voor dames
Als kers op de taart: de vrolijke jurkjes zijn er ook als hippe damesjurk. Echte eyecatchers in de stralende voorjaarzon. Deze soepele wikkeljurkjes sluiten altijd goed aan en zijn hierdoor ook zeer prettig rond zwangere buiken te wikkelen. De opening aan de bovenzijde maakt ze bovendien bijzonder geschikt om discreet borstvoeding mee te geven.

Waar te koop?
Jumpsuits mt 50-56 t/m 86/92 & jurkjes mt 74-80 t/m 98-104: www.musjes.com
Damesjurkjes in maat S (36-38) t/m L (mt 44-46) www.lovelymaternity.com

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld, een recensieproduct of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.