Persbericht: Roomblush lanceert eerste kindercollectie: Roomblush-mini

Roomblush_COM_RBM PL001-f

Roomblush-mini is geboren; de eerste kindercollectie van het Belgische merk Roomblush. Een lijn met tal van producten, in een eenvoudige vormgeving en speelse, frisse designs. Leuk voor zowel jongens als meisjes en goed te mixen en matchen met de hele collectie van Roomblush. Dat assortiment wordt dit jaar overigens ook meteen flink uitgebreid met handige opbergmanden en grafische tapijten.

Speelmatten en kussentjes
Het bestaande assortiment van Roomblush is door de speelse printjes al ideaal te gebruiken in de kinderkamer. Eline, het gezicht achter het Belgische label, zelf ook moeder, kon het niet laten een complete collectie voor de allerkleinsten te maken. De kinderlijn bevat onder meer speelmatten om lekker op te ravotten, zachte dekbedovertrekken en dekentjes voor baby’s, grappige kussentjes, gymzakjes en vlaggetjes met quotes. Uitgevoerd in wit, met prints in lichte kleurtjes.

Roomblush
Vanuit een passie voor kleur en de inspiratie van alledag, heeft ontwerpster Eline Rousseau enkele jaren geleden Roomblush opgericht. Eline begon met een collectie behangpapier, maar heeft haar merk inmiddels laten uitgroeien tot een volwaardig label én een community voor iedereen die een mooi interieur een warm hart toedraagt. Dat allemaal onder het motto: Playful interiors make you smile.

Roomblush-mini is verkrijgbaar vanaf maart 2016, kijk voor meer informatie op www.Roomblush.com

Einde persbericht

Styling: April and May
Fotografie: Wendy van Woudenberg | beeldsteil

Voor meer informatie kun je bij ons terecht. Bekijk alle persbeelden van dit merk in De Persbeeldwinkel.