Persbericht: Saartje Prum lanceert zoete collectie beddengoed

SaartjePrum_NL__03A0913Kinderkamerspecialist Saartje Prum brengt dit najaar een nieuwe lijn beddengoed op de Nederlandse markt. Na de succesvolle introductie van Juffertje-in-t-Groen is het nu tijd voor Suikerzoet. Bestaande uit dekbedden, kussens en accessoires in heerlijke snoepkleuren als roze, taupe en fluor oranje. Kortom: een collectie om je vingers bij af te likken.

Toverbal en TumTum
De lijn Suikerzoet staat geheel in het teken van het thema snoep. Met eenpersoons dekbedovertrekken en kussens, voorzien van verschillende stoffen en fijne motiefjes. Om het feest compleet te maken, heeft Saartje Prum een aantal zoete accessoires toegevoegd: een roze slinger en sfeervolle wandlampen met hartjes en vogeltjes. Allen met bijpassende namen als Toverbal en TumTum. De producten zijn onderling prettig te mixen en matchen. Hulp nodig? De stylisten van Saartje Prum helpen graag.

Saartje Prum
De leukste en gezelligste kinderkamers van Nederland creëren. Dat is het doel van Saartje Prum. Het merk is twaalf jaar geleden opgericht door zussen Judith en Mariëlle in een schuur aan huis. Inmiddels is Saartje Prum uitgegroeid tot een gevestigde kinderkamerspecialist en -stylist. Met een unieke collectie bedden, beddengoed, muurverf en accessoires. Stuk voor stuk handgemaakt; te vinden in de online of stenen winkel in Driebergen.

Kijk voor meer informatie op www.saartjeprum.nl

Einde persbericht

Voor meer informatie kun je bij ons terecht. Bekijk alle persbeelden van deze collectie in De Persbeeldwinkel.