Persbericht: Saartje Prum presenteert eerste collectie beddengoed: Juffertje-in-‘t-Groen

klein)SaartjePrumNL__98A0949Kinderkamerspecialist Saartje Prum ontwierp haar eigen beddengoed met de naam Juffertje-in-‘t-Groen. Pasteltinten in combinatie met zwart-wit en neon-accenten zorgen voor een eigenzinnige look. De producten zijn prettig te mixen en matchen, bepaal zelf hoe zoet of stoer de kinderkamer wordt.

Nieuwe oogst
Voor het eerst komt Saartje Prum met een eigen collectie beddengoed. Deze primeur heeft als thema ‘moestuin’ met alle bloempjes en beestjes die daar te vinden zijn. Snoepkleurtjes als zachtroze, mintgroen en pastelblauw contrasteren met zwart-witte en neon-oranje details. De collectie bestaat uit eenpersoons-dekbedovertrekken met bijpassende kussenslopen. Om het helemaal af te maken zijn er natuurlijk ook prachtige sierkussens met eigenwijze namen zoals Pip, Pluk en Juffer.

Saartje Prum
Elf jaar geleden ontstond Saartje Prum in een schuurtje in de achtertuin. De zussen Mariëlle en Judith zaten boordevol ideeën over leuke kinderkamers en hebben inmiddels een gevestigde merknaam. Kinderbedden, muurverf, behang, lampen en beddengoed toveren iedere kamer om in een droomkamer. Maar Saartje Prum gaat verder dan dat: decoratieve vogelhuisjes, sierhangers, muurstickers, houten letters, vloerkleden… aan elk detail is gedacht. Zowel de online als de stenen winkel in Driebergen staan vol met de leukste spullen. Uitbundig, inspirerend, eigenwijs en gezellig, dat zijn de kinderkamers van Saartje Prum.

Kijk voor de hele collectie op www.saartjeprum.nl

Eind persbericht

Voor meer informatie kun je bij ons terecht. Bekijk alle persbeelden van deze collectie in De Persbeeldwinkel.