Persbericht: Scrivo Media presenteert herinneringsboek Blijf me bij

Uitgeverij Scrivo Media lanceert een wel heel bijzonder boek: Blijf me bij. Hierin kunnen familie, vrienden en bekenden van een overledene aan de hand van verschillende vragen hun mooiste herinneringen opschrijven. Zo ontstaat voor de nabestaande een tastbare herinnering aan hun dierbare.

Persoonlijke boodschap
Een boek om te koesteren en te bewaren. Dat is Blijf me bij van auteurs Leoniek van der Maarel en Melanie de Moor. Een soort vriendenboekje met gerichte vragen, zodat er een zo compleet mogelijk beeld van de overledene wordt geschetst. Eenvoudig opgeschreven; zowel kinderen als volwassenen kunnen hun herinneringen kwijt. Zo beantwoordt elke invuller vragen als: ’Wat is het leukste dat je met hem/haar hebt meegemaakt?’ of ’Wat zal je nooit vergeten?’. Daarnaast zijn er vragen die per persoon verschillen. Verder is er in Blijf me bij voldoende ruimte om eigen foto’s te plakken en een persoonlijke boodschap achter te laten.

Scrivo Media
Boeken met gevoel. Zo valt de collectie van Scrivo Media het beste te omschrijven. De uitgeverij is opgericht door Josina Intrabartolo en Mark Hemmer. Vijf jaar geleden brachten de twee hun eerste boek over hooggevoeligheid op de markt. Inmiddels is Scrivo Media flink gegroeid en bestaat het assortiment uit vele gidsen en boeken voor jong en oud, op het gebied van hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, rouw en zelfvertrouwen.

Meer informatie over het boek via www.scrivomedia.nl.