Persbericht: Snel droog met de nieuwe Blenkers van KipKep

KipKep voegt twee nieuwe kleuren toe aan het assortiment Blenkers en introduceert nu ook washandjes. De Blenkers zijn grote, maar dunne katoenen doeken, bij velen bekend in kleine vorm als ‘hydrofiel luiers’. Ze nemen goed vocht op en drogen vervolgens weer snel. De multifunctionele doeken zijn hierdoor handig na het zwemmen en badderen. Er zijn 2 uitvoeringen: de BlenkerBaby en de BlenkerKid; nieuw in de collectie zijn de bijpassende washandjes. Blenkers zijn de perfecte handdoeken voor op vakantie deze zomer!

De BlenkerKid
De grote uitvoering, de BlenkerKid, is maar liefst 170×100 cm en is erg praktisch voor kinderen na het (zwem)bad, op het strand of om op te spelen. De zachte doek is groot genoeg om de kinderen helemaal te omhullen. De geweven streep door het katoen geeft de BlenkerKid een luxe uitstraling. Hij heeft bovendien een handige lus om hem aan op te hangen. De BlenkerKid is naast roze en grijs, dit seizoen ook verkrijgbaar in de kleuren olijfgroen en lichtblauw.

De BlenkerBaby & washand
De BlenkerBaby is rechthoekig, 100×50 cm en heeft hierdoor de perfecte maat en vorm voor onder het hoofdje of als hoeslakentje in respectievelijk het ledikantje en de wandelwagenbak. Het formaat is ook ideaal op het aankleedkussen. De baby afdrogen en daarna lekker inwikkelen gaat dankzij de rechthoekige vorm veel beter dan met de traditionele vierkante hydrofiel luiers. De bijpassende washandjes in roze, blauw, grijs en olijfgroen maken de baduitzet compleet.

Het merk KipKep
KipKep is een jong, dynamisch bedrijf dat comfortabele en functionele verzorgingsproducten voor baby en kind ontwikkelt. Naast de BlenkerKid en BlenkerBaby heeft zij de Feedi (voedingsdoek), de Bib (spuugdoek), de Napper (luieretui) en de Woller (warmtekussen) op haar naam staan. KipKep staat voor kwaliteit, design, kleur, mode, techniek en innovatie.

Kijk voor alle producten en verkooppunten op www.kipkep.com

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.