Persbericht: Spaansekinderkleding.nl presenteert de nieuwste Spaanse zomercollecties

Agatha RuizVanuit het zonnige Zuiden komt de eerste kinderkleding voor de zomer van 2014 alweer deze kant op. Spaansekinderkleding.nl staat bol van de vrolijke zomerkleding in alle kleuren van de regenboog. Een greep uit de merken van deze op en top Spaanse webshop.

Tutto Piccolo
Sinds 1840 maakt Tutto Piccolo al kinderkleding en de huidige, zesde generatie van het familiebedrijf ontwerpt met net zoveel passie en talent als de eerste. De klassieke, tijdloze look en hoogwaardige kwaliteit van de kinderkleding blijft iets waar vele (groot)moeders over de hele wereld naar grijpen en verklaart het succes van dit merk.

Agatha Ruiz de la Prada
De kinderkleding van de wereldberoemde Agatha Ruiz de la Prada is op z’n minst opvallend te noemen. Agatha schopte het tot in de Corte Inglès, het meest bekende warenhuis in Spanje, en komt zelfs bij het Koninklijk Huis over de vloer. Haar nieuwste zomercollectie kinderkleding is straks ook verkrijgbaar in Nederland en bestaat uit zeer opvallende en kleurrijke ontwerpen, met name jurkjes, rokken en shirts. Ook de fotografie is gewaagd. Alle stoffen van dit merk zijn ökotex gecertificeerd.

Tuc Tuc
Het Noord-Spaanse bedrijf Tuc Tuc produceert op verantwoorde wijze kinder- en babykleding en accessoires. De kinderkleding is tegelijk stoer en lief en heeft vaak een grappig dierenthema. Voor de babykamer ontwierp Tuc Tuc verschillende collecties babyspulletjes in een bepaalde stijl, zoals koala, piratas en magic forest. Tuc Tuc heeft inmiddels filialen in een tiental landen.

Piu et Nau
Dit Spaanse kinderkledingmerk heeft vooral draagcomfort als prioriteit: zachte katoenen en jersey stoffen zitten lekker bij het spelen, schoolgaan of slapen. Geen knellende banden of stugge stoffen die kinderen belemmeren in het kind zijn. Let kids be kids, is het motto van Piu et Nau en dat is te zien in wederom een fijne, comfortabele zomercollectie.

Spaansekinderkleding.nl
Dat de oprichters van deze webshop een passie voor Spaanse mode hebben, moge duidelijk zijn. Gedurende hun verblijf van een aantal jaren in Spanje,  vergaarden zij hun kennis over de Spaanse mode. Maar ook de laatste trends volgen zij nauwlettend op. Waarom Spaanse mode? Simpel: vanwege de uitstekende kwaliteit, hippe designs en milieuvriendelijke productiemethodes.

Einde persbericht

Bekijk alle beelden van Spaansekinderkleding.nl in de beeldbank van De Persbeeldwinkel, alles direct te downloaden in high-res.

 

Tutto Piccolo

Agatha RuizTucTuc-1 TucTuc-2

piu et nau-let kids be kids
piu et nau-mono con capucha

piu et nau-pantalon alí y sudadera