Persbericht: Van controller naar pedicure

– het roer om voor Oudendijkse Yvonne –

Het roer gaat om voor Oudendijkse Yvonne Verheijen. Nog maar net verhuist naar Oudendijk, en met grootse plannen. Ze komt hier haar droom waarmaken: een eigen pedicure-salon beginnen. Na een kleine verbouwing opent ze op 1 februari de deuren van ‘Total Feet Pedicure’ op Oudendijk 24, beginnend met de basispedicure en vanaf de zomer zijn ook medische voetbehandelingen mogelijk.

Schoonheid zit ook van binnen
Yvonne werkt al 25 jaar op kantoor, momenteel als controller. Het kostte wat omzwervingen om tot pedicure te komen. Zo was ze eens dierenartsassistente en raakte daar geboeid door de medische kant. Vol goede moed begon ze bovendien eerder de opleiding tot schoonheidsspecialiste, daar kwam ze tot de conclusie dat schoonheid daar hoofdzakelijk over de buitenkant gaat, terwijl zij mensen met meer wil helpen.

Ze ontdekte dat in haar omgeving veel mensen met voetproblemen rondliepen. Voeten hebben het zwaar en zijn een onderschat deel van het lichaam, ze hebben dan ook de nodige verzorging nodig. ‘Mensen laten lopen zonder pijn of last aan hun voeten’, dat is haar grootste motivatie. Het omgaan met mensen geeft haar bovendien veel positieve energie en voldoening.

Medische pedicure
Na diverse opleidingen sinds 2015 weet Yvonne inmiddels alles over nagelcorrecties, geltechnieken, nagelbeugels en voetverzorging. Momenteel volgt ze bovendien nog de opleiding tot medische pedicure. Daar leert ze alles over bijvoorbeeld diabetische voeten, reumatische voeten en voeten die volledig verwaarloosd zijn.

Website: www.totalfeet.nl