Persbericht: vanalles4KIDS: overzicht van alleen de állerleukste webshops.

Vanaf 1 mei is de gloednieuwe verzamelsite vanalles4KIDS.nl in de lucht. Dit platform staat vol met geselecteerde hippe online winkels, die unieke producten voor zwangeren of kinderen verkopen. Alleen de allerleukste webshops presenteren zich door middel van een korte wervende tekst met een aantrekkelijk beeld. De bijzonder vormgegeven website bevat verder een schat aan informatie voor jonge gezinnen.

Snel en gemakkelijk webshops vinden
De verzamelsite is aantrekkelijk vormgegeven en erg overzichtelijk ingedeeld in de categorieën: kinderkamer, speelgoed, lifestyle kids, kleding, geboortekaartjes, kinderfeestje, eco en uit met kids. Dit maakt het voor jonge ouders met weinig tijd gemakkelijk om snel een goede keuze te kunnen maken uit het grote aanbod van shops.

Tips, recepten, polls en speciale kortingen
Op de homepage van vanalles4KIDS.nl staan handige tips en recepten voor kinderen en een blog over de nieuwste en hipste producten. Het lezen van polls geeft jonge ouders antwoord op herkenbare vragen. Tot slot is er natuurlijk een nieuwsbrief met actuele informatie en speciale kortingen bij de geselecteerde webshops.

www.vanalles4KIDS.nl