Persbericht voor Negenmaandenbeurs: Het laatste nieuws van KipKep

Blenker wint prijs!
Afgelopen week werd bekend gemaakt dat Blenker de 2e prijs heeft gewonnen bij het Baby Product van het Jaar 2011. Blenkers zijn zachte hydrofieldoeken in een praktisch formaat. Leg de rechthoekige baby-blenker onder het hoofdje of als hoeslakentje in respectievelijk het ledikantje en de wandelwagenbak. Het formaat is ook ideaal op het aankleedkussen. Voor grotere kinderen is er een grote blenker, zodat ze zich er heerlijk in kunnen omhullen. Ideaal voor op vakantie, plat in de koffer en toch snel droog op het strand. Er zijn ook bijpassende washandjes, extra groot, dus ook geschikt voor mannenhanden. Lees ook het uitgebreide persbericht over de Blenker.

Nieuwste product: Napper verschoonmatje
Speciaal voor bij de Napper ontwikkelde KipKep eind vorig jaar het Napper verschoonmatje – 100% pvc vrij! – met twee verschillende zijden. Een heerlijk zachte katoenen zijde is handig om een baby even rustig neer te leggen of een plasluier op te verschonen. De andere zijde van afneembaar gecoat katoen is voor het zwaardere werk. Na verschoning van een vieze poepluier is deze zijde van het vrolijk gekleurde matje gemakkelijk af te nemen. Na gebruik vouwt men het Napper Verschoonmatje tot een klein pakketje waar precies een Napper Luieretui in past, handig voor in een handtas. Zo zit dus altijd alles bij elkaar en kan het kindje overal een schone luier krijgen.

Warme Woller verovert de markt
Het Woller-warmtekussen voor baby’s, peuters en kleuters verlicht darmkrampjes en buikklachten in een mum van tijd. Bij borstvoeding helpt de warme Woller bovendien bij verstopte melkkanaaltjes en gekoeld als compres bij stuwing. Deze compacte en veelzijdige warmtebron is onmisbaar in elk jong gezin. Bij elke Woller zit een beschermende hoes. Lees ook het uitgebreidere persbericht voor alle informatie over dit product.

Overige producten
KipKep heeft nog meer producten, al een tijdje in het assortiment, maar nog altijd even populair. Voor moeders die graag discreet borstvoeding geven is er bijvoorbeeld de Feedi. Het is een doek waar kindjes onder kunnen liggen tijdens het borstvoeding geven. Via een speciale opening kan de moeder zelf goed contact houden met haar kindje. De doek is ook heel handig om de fles te geven, bevestig de fles op de doek en heb een extra hand vrij om te knuffelen of aandacht te geven aan een ander kind. Ook handig voor de babyvoeding is de Bib. Door de ergonomische, ovale vorm is de Bib tijdens het voeden handig als slabber onder het kinnetje van de baby te leggen. Dit bedekt de voorkant én beide schouders, dus naast de Bib spugen is praktisch onmogelijk. De Bib beschermt ook de kleding van de ouder optimaal, door deze als grote spuugdoek over een schouder te hangen. Door de vorm glijdt deze er niet af tijdens bukken of bewegen.

Alle producten zijn te koop via www.kipkep.com.

Bezoek KipKep op de Negenmaandenbeurs 2012:
22 t/m 26 februari 2012
Hal 8, standnummer: 646
RAI, Amsterdam

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.
Enkele low res. voorbeelden van beschikbaar beeld: