Persbericht: Voorjaarscollectie Toby Tiger, nieuw bij Hip & Eco

Hip & Eco verkoopt als enige in Nederland de nieuwe voorjaarscollectie kinderkleding van Toby Tiger. De webwinkel neemt hiermee het stokje over van Unitnl, die vorig jaar dit Engelse merk verkocht. Terwijl de eerste zonnestralen proberen door de wolken heen te breken, haalt Hip & Eco de lente alvast naar Nederland met deze vrolijke jurkjes en jumpsuits van Toby Tiger.

Vrolijke olifantjes en bloemen
Toby Tiger bestaat uit eenvoudige, comfortabele en stijlvolle ontwerpen tegen redelijke prijzen. Hip genoeg om zich te onderscheiden van de massa, maar wel betaalbaar en draagbaar voor elke dag. De stijl van Toby Tiger is in deze voorjaarscollectie zeer herkenbaar, de strepen, olifantjes en bloemen, ze zijn er allemaal.

Hip én eco
De kleurrijke kleding voor baby’s en kinderen tot 6 jaar is gemaakt van 100% biologisch katoen, geverfd met milieuvriendelijke verf en fairtrade geproduceerd. Het merk sluit hiermee uitstekend aan bij de filosofie van Hip & Eco waar alle merken aan strenge eco-eisen moeten voldoen. Hip & Eco verkoopt naast kleding ook speelgoed, accessoires en kraamcadeaus.

Bekijk Toby Tiger exclusief op: www.hipeneco.com

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld, een recensieproduct of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.