Persbericht: Vrolijke pleisters bij nieuwe webshop Hippepleister.nl

Een pleister saai, stom of niet stoer? Vanaf nu niet meer! De nieuwe webshop Hippepleister.nl biedt vrolijke pleisters in alle soorten en maten. Rond, recht, klein, groot, alles voor stoere jongens of hippe meiden van 0-12 jaar. Ook andere kleurrijke en veilige eerste hulp-artikelen voor kinderen ontbreken niet in de nieuwe webwinkel.

Pleisters pleisters pleisters
Hippepleister.nl heeft het grootste assortiment kinderpleisters van heel Nederland. De keuze is dus enorm, voor ieder type kind zijn eigen pleister: voetbalpleisters, prinsessenpleisters, piratenpleisters, kriebeldiertjespleisters, en ga zo maar door. Voor iedere kleine avonturier met schrammen zit er wel iets bij. De pleisters zijn individueel verpakt en komen in een vrolijk gedecoreerd blikje.

Altijd goed voorbereid
Maar Hippepleister.nl is meer dan alleen pleisters. Ook andere ehbo-artikelen komen aan bod. Denk bijvoorbeeld aan verbanddozen en cold packs. De webshop richt zich puur op kinderen en alle producten zijn daarom kindvriendelijk én extra vrolijk. Zo is er een niet prikkende ontsmettingsspray van Mickey Mouse en zijn de cold packs niet giftig, vrij van PVC, latex en allergieveroorzakende stoffen. Om alle spullen bij elkaar te bewaren is er een opvallende kinderverbanddoos, de Ouch!box. Het cijferslot zorgt ervoor dat kinderhandjes niet bij de medicijnen kunnen en dankzij het handvat is hij ook makkelijk mee op reis te nemen.

www.hippepleister.nl

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel. Voorbeelden van beschikbaar high res. beeld (let op, dit zijn dus de low res. voorbeelden, high res. is op te vragen):

Bij plaatsing van het high res. beeld, graag bronvermelding: ‘Foto: studioskapelle.nl