Persbericht: Wasbare pocketluiers FuzziBunz nieuw in Nederland

Cute Cotton introduceert deze week nieuw in Nederland de compacte, wasbare pocketluiers van het Amerikaanse merk FuzziBunz. Het zijn vrolijk gekleurde alles-in-een-luiers  met verstelbare drukknopen en een losse inlegger van microvezel. Het materiaal absorbeert optimaal en droogt snel, ook bij drogen aan de waslijn. De luiers zijn gemaakt van een waterproof stof, met een binnenbroekje van microfleece. Dit houdt de huid droog, zacht en laat na wassen geen vlekken achter. Doorlekken en vieze handen zijn verleden tijd en ook een overbroekje is overbodig.

Alle kleuren van de regenboog
Cute Cotton biedt met deze luiers een milieuvriendelijk en kostenbesparend alternatief voor de wegwerpluiers. De twee versies, Perfect Size en One Size, zijn uitgevoerd in een regenboog van 14 vrolijke kleuren met hippe namen als Crushed Berries, Choco Truffle en Big Sky. Luiers dragen en verschonen wordt een feest! Van twee tot twintig kilo, voor elk formaat kindje is er een goede luier van FuzziBunz. Met het verstelbare elastiek rond beentjes en middel is de pasvorm bovendien makkelijk aan te passen aan het gewicht. Het kind kan vrij bewegen, zonder dat de luier te strak zit of knelt.

Cute Cotton, duurzaam alternatief
Deze kleurrijke wasbare luiers passen goed bij Cute Cotton, een webwinkel met alternatieve producten voor een gezonde kraamtijd, borstvoedings- of menstruatieperiode. Natuurlijk is van FuzziBunz hierom ook het wasbare maandverband aan het assortiment toegevoegd, samen met nog veel meer nieuwe producten. Ontdek wat de nieuwe Wonder Wipes, Changing Pads en Burp Clothes zijn. Kijk op www.cutecotton.nl voor alle nieuwe producten van FuzziBunz.

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld, een recensieproduct of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.