Persbericht: Year presenteert: Nieuwe collectie wollen items

IMG_6045-2Year presenteert de nieuwe collectie. Van pure wol en biologisch katoen maken ze heerlijk zachte dekens en kussens voor klein en groot. De producten hebben een luxe uitstraling en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het merk combineert een zijde van wol met een zijde van hippe katoenen stof.

Alle kleintjes weer onder (en op!) de wol
Wiegdekens, ledikantdekens en boxkleden van zachte wol zijn erg populair momenteel. Al eeuwenlang zijn de eigenschappen van wol bekend en geliefd: wol is koel in de zomer en warm in de winter. De dekentjes van fijne wol reguleren baby’s lichaamstemperatuur en zijn daardoor het hele jaar bruikbaar. Bovendien kriebelen ze niet! De boxkleden liggen heerlijk zacht dankzij de veerkrachtige wolvezels, terwijl ze niet te dik zijn om zo de ademende kwaliteit te waarborgen. Zo kunnen alle kleintjes weer heerlijk onder (of op) de wol kruipen! De wieg- en ledikantdekentjes zijn er dankzij de stofzijde in verschillende kleuren en stijlen voor iedere babykamer.

Warm op de bank
Voor de volwassenen die ook graag onder een deken wegkruipen zijn er de plaids: heerlijke wollen dekens van 120×150 cm of elk ander gewenst formaat. Ook zachte kussens gevuld met wol ontbreken niet in de collectie. De patronen en kleuren zijn volwassen en stijlvol. Voor ieder interieur is er wel een plaid of kussen te vinden, ideaal voor op de bank.

Duurzame productie
Year past enkel duurzame productiemethodes toe en gebruikt biologisch katoen en de zuiverste wol, geleverd vanaf Texel. Prachtige natuurproducten van Nederlandse bodem voor klein en groot. Year heette eerst ‘Ideetje van Tak en Eetje’ maar in verband met succesvolle internationale verkoop van de producten, voert het met deze nieuwste producten gelijk een naamsverandering door.

Kijk voor de gehele collectie op www.yearwebshop.nl

Einde persbericht

Bekijk alle beelden van Year in de beeldbank van De Persbeeldwinkel,
alles direct te downloaden in high-res.

boxkleed aapjes dekentje vos Tak en eeetje 2 kleed en kussenIMG_5977_uitsnede