Persbericht: Yoused presenteert gebruikt decoratiemateriaal

Op zoek naar iets bijzonders en origineels voor woonkamer, winkel of evenement? Webshop Yoused biedt  unieke decor- en etalagestukken, al dan niet in een nieuw jasje gestoken. Het gaat om gebruikt decoratiemateriaal zoals posterpanelen, grote letters&cijfers of klokken die dienst hebben gedaan in winkeletalages. Zonde om weg te gooien vond Ellen Smeenk, die kwam met dit nieuwe concept: Yoused.nl.

Een tweede leven
Etalagefiguren, beelden, kubussen, stoelen, tafels, kapstokken, bloemen, vazen, wandkleden, discobollen, kikkers, konijnen en vogels,  teveel om op te noemen, dat is de voortdurend veranderende collectie van Yoused. Winkelketens laten allerlei decoratiemateriaal ontwerpen om hun etalages mee te verfraaien. Denk aan Kerst, Pasen en zomerthema’s. Ook voor speciale acties laten zij vaak decors produceren die daarna eigenlijk ‘over’ zijn. Webshop Yoused vindt ze echter absoluut niet onbruikbaar, juist het tegenovergestelde. De webshop biedt de tweedehands stukken aan tegen een aantrekkelijke prijs en neemt ze indien nodig ook zelf onder handen. Neem nou de kerstklok van Marcel Wanders, ontworpen voor de Bijenkorf. Yoused spuit ze in pastelkleuren en ze zijn weer helemaal hip en hot voor het voorjaar. Een goed voorbeeld van hergebruik en duurzaamheid.

Nieuw: Inspiratiedagen
Winkelen bij Yoused.nl vanuit je luie stoel is natuurlijk heerlijk maar de artikelen zelf komen bekijken kan ook! Een aantal keer per jaar organiseert Yoused een live event: op 3 & 4 september de inspiratiedagen met thema ‘feestdagen’. En op 21 juni, de langste dag van het jaar, een mega-uitverkoop in het centrale magazijn in Almere. De rest van het jaar kan men op afspraak een kijkje komen nemen.

Kijk voor inspiratie op www.yoused.nl

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel. Gebruik dit filmpje gerust op je blog:

Voorbeelden van beschikbaar high res. beeld (let op, dit zijn dus de low res. voorbeelden, high res. is op te vragen):