Persbericht: Zazou breidt uit met Hollandse merken

Nieuw in Zazou’s assortiment dit najaar zijn O’Chill en B by Bridget. Deze kinderkledingmerken van eigen bodem sluiten naadloos aan bij Zazou’s Hollandse insteek en zullen iedere kinderkast verrijken. Bovendien verkoopt Zazou sinds kort ook must-haves van Nederlandse bodem voor moeders. De populaire bohemian style verenoorbellen bijvoorbeeld van Melz Jewelry, een Nederlandse ontwerpster van sieraden en accessoires.

O’Chill – Hollandser kan niet
Kleding van O’Chill is uiterst comfortabel en daarom heerlijk om in te ‘chillen’. De nieuwe collectie bestaat uit veel rood, wit en blauw. Toeval of echt Hollands? De kledingstukken zijn in ieder geval onderling prachtig te  combineren. Sommige shirts hebben niet alledaagse prints zoals gereedschap en teksten als ‘beware of the bear’. Verder passeren jurken, rokken, truien, hoodies en zelfs een stoere meidenkolbert de revue.

Bridget Maasland ontwerpt B by Bridget
Bridget Maasland brengt dit herfst/winterseizoen een speciale lijn uit voor meiden. Het bestaat enkel uit t-shirts, maar wat voor t-shirts! Allen met een knipoog naar de punkperiode uit de ’70 dankzij het gebruik van patches, strikken en overige versieringen. Dat de rode draad door de collectie de filmindustrie is, blijkt uit de afbeeldingen van (oude) filmsterren en –teksten op de shirts.

Nieuwe collecties
Naast de twee bovengenoemde aanwinsten in de shop presenteert Zazou nu ook de nieuwe collecties van onder andere Design Heroes, Another World, 4 Funky Flavours, Wild, Kidz-Art, the Dutch Design Bakery, Oishi-M, en Deux par Deux. Genoeg redenen dus om snel een bezoekje te brengen aan de webwinkel: www.zazou.eu

Einde persbericht
Bekijk alle beelden van Melz JewelryO’Chill of B By Bridget in de beeldbank van De Persbeeldwinkel,
alles direct te downloaden in high-res. Hier een overzicht van alle beelden van Zazou.