Persbericht: Zilly Banana origineel kledingmerk voor stoere jongens en meisjes

Zomercollectie Zilly Banana exclusief bij Trendkidz

Trendkidz verkoopt dit seizoen weer als enige de vrolijke zomercollectie van Zilly Banana. Met grappige plooirokjes, driekwartbroeken, hemdjes en tunieken verovert Zilly Banana de wereld van alle kinderen. Deze zeer fantasierijke limited edition-collectie is verkrijgbaar voor jongens en meisjes van 3 tot 10 jaar.

Nieuwsgierig de wereld verkennen
Op alle meisjeskleding komt steeds een klein zwart uiltje terug, soms verstopt achter een plooi of achterop het shirt, maar altijd aanwezig om alles in de gaten te houden. Omringd door sterren geeft de uil deze klassieke kleding een verrassende wending, alles is mogelijk bij Zilly Banana. De stoere jongenscollectie is herkenbaar door een print van twee nieuwsgierige ogen.

Onderscheidende kleding
De kleding is onderling goed te combineren, de grijstinten sluiten goed aan bij het blauw en creme. Dit opvallende merk biedt kinderen de kans zich te onderscheiden in de massa, voor de echte trendsetter. Elk ontwerp is gegarandeerd uniek. De collectie is bovendien handgemaakt en geproduceerd binnen Europa.

Trendkidz
Naast Zilly Banana voert Trendkidz de merken Minymo, Blue Effect, Sweet Pink, Kids Up en Punk Bazaar, in de maten 92 t/m 152. Stuk voor stuk actuele, vrolijke collecties voor trendsettende kids.
Zilly Banana is exclusief verkrijgbaar bij: www.trendkidz.nl.

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.

Alle beelden die in high res. op te vragen zijn:
(thumbnails, dus erop klikken om de volledige afbeelding te zien)