Persbericht: Zwangeren en nieuwe moeders vinden stijlvolle garderobe bij Lovely Maternity

Bij LovelyMaternity.com kunnen vanaf nu zwangeren en nieuwe moeders terecht voor álles wat een garderobe nodig heeft in deze bijzondere tijd. Lovely Maternity heeft de mooiste positiekleding, discrete en stijlvolle voedingskleding en de meest elegante draagdoeken waarmee kindjes tot ver in de kleutertijd gedragen kunnen worden.

Zwanger en voeden
De kledingmerken van LovelyMaternity.com zijn onderscheidend, praktisch en net even anders dan de gangbare merken. De kleding is zo ontworpen dat ze geschikt zijn om te dragen tijdens een zwangerschap maar ook daarna zonder dat iemand ziet dat het positie- of voedingskleding is. Het Britse FunMum, Choo-Choo en Mama Feels Good, het Belgische Froy & Dind en het Baltische Fancy Mom zijn slechts een greep uit de lange lijst van merken.

Stijlvolle draagdoeken
Om ook na een zwangerschap vol stijl, klasse en comfort te kunnen genieten biedt Lovely Maternity ook draagdoeken. Zara en Paisley van Het Noorse merk Ellevill sluiten goed aan bij de keuzes van deze webboutique. De Zara’s met hun draagkracht en herkenbare patroon in vele kleurstellingen en de Paisleys die door het gebruik van 50% bamboo sterk en toch zomers dun zijn.

Veilig en geborgen
Draagdoeken zijn praktisch zodat de moeder even haar handen vrij heeft, maar ook geborgen en veilig voor het kindje. Na negen maanden rondgedragen te worden in de baarmoeder houdt een baby erg van in slaap dommelen door de bewegingen van de moeder. Het geeft rust en biedt een geleidelijke overgang vanuit de buik de wijde wereld in.

Praktisch met voeden
De eerste tekenen van honger kunnen bovendien direct opgepikt worden en met behulp van de handige voedingskleding kan het kindje snel drinken. Naast stijlvolle kleding biedt Lovely Maternity praktische hemdjes van Breastvest, door de open bovenzijde gaat voeden hiermee gemakkelijk en de buik blijft altijd bedekt.

Bekijk alle stijlvolle merken online, want LovelyMaternity.com maakt het moederschap nóg mooier.

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.