Persbericht: Ecodesignmeubel introduceert in Nederland: ecoBirdy

Het merk ecoBirdy tovert oud plastic speelgoed om tot design-kindermeubels. Na een studie van twee jaar ontwikkelde ecoBirdy een methode om afgedankt plastic speelgoed duurzaam te recyclen. Het resultaat: design-kindermeubels die inmiddels al vele prijzen wonnen. Ecodesignmeubel haalt het merk nu naar Nederland.

Persbericht: KLOQ breidt uit met een mantelklok

KLOQ, de maker van nostalgische klokken in een hedendaags design breidt deze winter zijn collectie uit. Naast de twee modellen voor aan de muur, is er nu ook een om neer te zetten. Op de schoorsteenmantel, in een kast of op een bureau, voor de mantelklok met zijn minimalistische ontwerp is in ieder interieur een plekje te vinden.

Pressemitteilung: Kaerel launcht natürliches Deodorant für Männer

Kaerel, die natürliche “no-nonsense” Pflege für Männer, erweitert ihr Sortiment ab November um ein 100% natürliches Deodorant. Zusammen mit dem Launch des Deos bringt Kaerel ein neues Geschenkset heraus: Das gesamte Sortiment inklusive Deodorant in einem Set zusammengefasst. Eine tolle Geschenkidee für die Festtage.

Persbericht: Baby Innovation Award 2019 van start

Een krachtpatser als kinderwagen, de meest kleine en eenvoudige draagdoek, een bijzonder lakentje dat kindjes helpt ontspannen, een animatie op basis van DNA van zoon of dochter, weer een paar prachtige voorbeelden van baby innovaties die nu of begin 2019 op de markt verschijnen.

Persbericht: Kaerel introduceert natuurlijke deodorant voor mannen

Kaerel, de no-nonsens natuurlijke verzorging voor mannen, breidt vanaf november de lijn uit met een 100% natuurlijke deodorant. Tegelijk met de deodorant brengt Kaerel een nieuwe geschenkverpakking uit. De complete lijn, inclusief deodorant, is hierin in één set samengevoegd. Een mooi geschenk met de feestdagen in het vooruitzicht.

Column: Jouw print is mijn print

Een standhouder die de collectie afdekt, afschermt van nieuwsgierige blikken. Standhouders die foto’s van hun nieuwe collectie niet toestaan. Sanne en ik bezochten afgelopen zomer de beurs Playtime Paris, waar dit eerder regel dan uitzondering was.

Persbericht: Nieuw bij Komoni.nl: notitieboekjes van gerecycled hout en papier

Na enkele maanden proefdraaien in stenen winkels zijn de notitieboekjes van KOMONI nu online verkrijgbaar. De boekjes, gemaakt van gerecycled papier, hebben een kaft van eveneens gerecycled hout. De vrolijke collectie bestaat uit ontwerpen/designs met reliëf en heldere kleuren.

Pressemitteilung: Mit dem neuen Geschirr und den Girlanden von ENGEL. lässt es sich gut schlemmen und glänzen

ENGEL. hat einen besonderen Platz in seinem Herzen für die niederländische Designerin Jurianne Matter, die die Natur ihre ‘eigene wunderbare Muse’ nennt. Die Struktur von Ästen, Beeren und Insekten inspirieren sie zu tollen Entwürfen. Und das weiß ENGEL. sehr gut.

Pressemitteilung: Hylkia von Hartendief launcht Bilderbuch ‘Der Mond braucht auch einen Gutenachtkuss’

Am 13. September erscheint das neuste Bilderbuch von Hylkia de Jong mit einer passenden Kollektion Kinderzimmerartikel ihrer Marke Hartendief. Das Bilderbuch erzählt die Geschichte von Bär, der so gerne einmal den Mond küssen würde. Die passende Wandlampe, Wandsticker und Tapetenkreis erwecken die Geschichte im Kinderzimmer zum Leben.