Verzin jij een goede bedrijfsnaam voor de nieuwe internationale Persbeeldwinkel?

PR-bureau De Perswinkel zoekt een goede internationale bedrijfsnaam voor een nieuwe beeldbank. Heb jij een goed idee?

Zomer 2017 bij De Persbeeldwinkel

Met de zomer voor de deur, wijzen we graag nog even op onze zomerse high-res persbeelden. Ter inspiratie twee collages.

Persbericht: Mocco presenteert nieuwe collectie hamamdoeken en plaids

Mocco produceert een splinternieuwe collectie hamamdoeken en plaids. De laatste trends in materialen en kleuren plus thema’s als zee en reizen zijn de basis voor deze collectie. Denk aan blauw in alle kleurtonen, maar ook aan warme, felle kleuren van het Ottomaanse rijk. Mocco combineert graag de kleuren van nu met bijzondere weeftechnieken om zo herkenbare Mocco-doeken te produceren.

Persbericht: Bummis lanceert nieuwe zwemlijn voor kinderen: Splash!

De zomer kan beginnen met de collectie Splash! van Bummis. De nieuwe lijn van het Canadese merk heeft alles wat je nodig hebt voor een dagje strand met de kinderen. Van wasbare zwemluiers, tot zonnehoedjes en uv-beschermende badkleding.

Persbericht: Happy Towels lanceert 100 procent biologische hamamdoeken

Happy Towels presenteert: hamamdoeken van 100 procent biologisch katoen. Na de biologische bamboe-doeken is nu ook in het katoen geen enkel vervuild draadje meer te vinden. Goed voor het milieu én de huid. Om dit heugelijke feit te vieren, mochten klanten van Happy Towels via sociale media hun favoriete ontwerp voor de nieuwe biodoeken uitkiezen. Het winnende design is vanaf nu verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.

Persbericht: Nieuw dagboek voor kleuters: KleuterSmoeltjesSchrift

Scrivo Media komt met een dagboek speciaal voor kleuters. Na de lancering van het SmoeltjesSchrift kwam vanuit ouders het verzoek om een versie voor jongere kinderen. Het KleuterSmoeltjesSchrift is gericht op kinderen tussen de 4 en 7 jaar oud. Met simpele teksten en een speelse vormgeving. Zo sluiten kleuters elke dag af met een smile.

Persbericht: Nieuw van Carriwell: Padded Gelwire Support Voedingsbh

De juiste ondersteuning voor volle borsten Carriwell, hét merk voor zwangerschaps- en voedingslingerie, presenteert de Padded Gelwire Support Voedingsbh. De ideale beha voor zwangere vrouwen en nieuwe moeders met volle borsten. Want: deze stevige bh biedt veel meer ondersteuning dan andere bh’s en is ook leverbaar in grote maten t/m XXL. De comfortabele bh groeit en krimpt met de borsten mee.

Persbericht: Speelnatuur Tiengemeten viert vijfjarig bestaan

Groot feest in de Hoeksche Waard: Speelnatuur Tiengemeten bestaat vijf jaar. Een speelplek van meer dan 4,5 hectare ongerepte wildernis, waar kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven én meer leren over dieren en planten. Het initiatief van Natuurmonumenten viert het jubileum goed met de bouw van een speciaal vogelhuis én een spiksplinternieuwe touwbrug.

Persbericht: Winnaars Baby Innovation Award 2017 bekend

Georgina Kwakye (bekend van MTV en GTST) heeft zojuist op de Negenmaandenbeurs de winnaars bekendgemaakt van de Baby Innovation Award 2017. Ieder jaar vallen er diverse producten in de prijzen bij deze verkiezing voor de meest innovatieve babyproducten in Nederland. De Baby Innovation Award 2017 telt zeven winnaars, verdeeld over verschillende categorieën. Ook is er dit jaar weer de Green Award, voor de meest duurzame innovatie.