,

Verslag Make it Happen 2018

Sinds eind januari ondersteun ik – Michiel - één dag in de…
,

Pressemitteilung: Belgische Marke PURE Wood Design entwirft stilvoller Tisch für den deutschen Absatzmarkt

Die belgische Marke PURE Wood Design ist bereit für den nächsten Schritt: die Erweiterung nach Deutschland. Speziell für das neue Abenteuer wurde der „Flora“, ein einfacher industrieller Tisch in Skandinavischer Stil, entworfen. Mit seiner Bauholz Tischplatte und seinem Untergestell aus pulverbeschichtetem Stahl schließt das Design des Tisches „Flora“ perfekt an der Möbelkollektion von PURE Wood Design an. Genauso wie die anderen Möbel ist dieser Tisch völlig aus dauerhaften Materialien gefertigt.

Persbericht: KipKep genomineerd voor Baby Innovation Award

In 2015 won KipKep de Baby Innovation Award en nu is het merk voor de tweede keer genomineerd. Een vakjury van de Baby Innovation Award 2018 beoordeelde hun nieuwe verzorgingstas op innovatie, gebruiksvriendelijkheid, design en veiligheid. De ruime tas ‘KipKep Napper Changing Tote’ is één van de vier genomineerden op het gebied travel & safety. Bijzonder is het speelmatje aan de buitenzijde van de tas, dat gemakkelijk met drukknopen aan de tas bevestigd is.

Persbericht: Duurzame tassen Mooi van Ver nu ook online verkrijgbaar

Bag to Basic, een unieke, duurzame lijn met tassen en portemonnees van webwinkel Mooi van Ver is sinds dit najaar ook online verkrijgbaar. Duurzame en natuurlijke materialen zoals kurk, bladeren en papier vormen de basis-ingrediënten voor de waterdichte tassen en portemonnees. Mooi van Ver verkocht deze duurzame producten eerder alleen op markten en Pand50 in Gorinchem, vanaf nu ook in de webwinkel mooivanver.nl. Met de producten steunt de webwinkel kleine ondernemers in Azië.

Persbericht: KLOQ introduceert nieuw model: Small

We hangen het aan de grote klok: KLOQ introduceert een nieuw model. Eén jaar na de introductie van de eerste KLOQ. Voor het nieuwe model luisterde ontwerper Arjan Ros goed naar zijn doelgroep. Het design van het nieuwe model is hetzelfde, maar het formaat is kleiner. Zo komt de klok goed tot zijn recht in een kinderslaapkamer of kleine hal. De KLOQ is ontworpen op Nederlandse bodem en is sinds kort zelfs te koop in Japan.

Persbericht: Wie wint de Baby Innovation Award 2018?

Onlangs kwam de vakjury bijeen voor de Baby Innovation Award 2018. De jury nomineerde de meest innovatieve baby- en peuterproducten. Ieder jaar is Nederland weer tientallen nieuwe producten rijker. Alleen de meest originele, veilige en bijzondere producten maken kans op de Baby Innovation Award.

Pressemitteilung: Neue Geschenkverpackungen und Designs von Steam Waverz

Stundenlang quatschen, Tee trinken und Süßes essen: “High Tea” ist wieder in und man genießt ihn entweder in Cafés oder zu Hause. Auf einer warmen Tee- oder Kaffeetasse erwachen die Designs des niederländischen Labels Steam Waverz zum Leben. Die neuen Papierdesigns erzählen eine Geschichte, über die man noch lange sprechen wird.

Persbericht: Nieuwe cadeauverpakkingen én dessins van Steam Waverz

Uren kletsen, thee drinken en genieten van zoetigheden: de high tea is weer helemaal terug. Dat kan in zoete theetentjes, maar ook gewoon thuis. Op een warme thee- of koffiekop komen de dessins van het Nederlandse label Steam Waverz tot leven. De nieuwe papierdessins vertellen een verhaal waar je niet snel over uitgepraat raakt.

Persbericht: Nieuw: online babymassagetechniek leren vanuit huis

Per november 2017 kunnen kersverse ouders online leren hoe zij hun baby teder en fijn kunnen masseren. Door middel van videolessen op het nieuwe platform Babymassageonline.nl leren ouders stap voor stap de babymassagetechnieken in een voor hun baby vertrouwde omgeving. Jonge ouders maken kennis met hun ouderlijk instinct en leren hierop te vertrouwen.