Een overzicht van al het nieuws van mijn klanten.

Column: Jouw print is mijn print

Een standhouder die de collectie afdekt, afschermt van nieuwsgierige blikken. Standhouders die foto’s van hun nieuwe collectie niet toestaan. Sanne en ik bezochten afgelopen zomer de beurs Playtime Paris, waar dit eerder regel dan uitzondering was.

Persbericht: Nieuw bij Komoni.nl: notitieboekjes van gerecycled hout en papier

Na enkele maanden proefdraaien in stenen winkels zijn de notitieboekjes van KOMONI nu online verkrijgbaar. De boekjes, gemaakt van gerecycled papier, hebben een kaft van eveneens gerecycled hout. De vrolijke collectie bestaat uit ontwerpen/designs met reliëf en heldere kleuren.

Pressemitteilung: Mit dem neuen Geschirr und den Girlanden von ENGEL. lässt es sich gut schlemmen und glänzen

ENGEL. hat einen besonderen Platz in seinem Herzen für die niederländische Designerin Jurianne Matter, die die Natur ihre ‘eigene wunderbare Muse’ nennt. Die Struktur von Ästen, Beeren und Insekten inspirieren sie zu tollen Entwürfen. Und das weiß ENGEL. sehr gut.

Collage: Kerst 2018 bij de Persbeeldwinkel

De zomervakantie is net voorbij en direct hebben we de Kerst in ons hoofd. We zijn niet de enige vermoedelijk. Ben jij op zoek naar mooi kerstbeeld voor een shoppingpagina? We hebben 40 leuke producten voor je verzameld in de Persbeeldwinkel!

Persbericht: Hylkia van Hartendief lanceert prentenboek ‘De maan moet ook een kus’

Dieren uit bijpassende kinderkamercollectie komen tot leven Op…

Persbericht: Happy Whatever presenteert nieuwe collectie vaas-kaarten op ShowUp

Vouwvaas, vaaskaart of kaartvaas; Vazen die je kunt versturen in een envelop, dat zijn Happy Hugs. Tijdens ShowUp 2018 presenteert Happy Whatever haar nieuwste Special Collection kaart-vazen. De nieuwe dessins zijn ‘Dazzling Sky’ en ‘Midnight Gaze’, betoverend geschilderde luchten van de hand van IsaBella Illustrations.

Vietnamesische Lampions dank Lampionsenzo jetzt auch in Europa

Die Lampions von Lampionsenzo breiten sich in Europa aus. Das Märchen, das mit einem Holländer in Vietnam begann, entwickelt sich weiter zu einem sozialen Unternehmen, das die Welt erobert.

Persbericht: The Green Bar: Groen terwijl je wacht!

Zaterdag 2 juni lanceert Nicolette Kempers in haar ‘Werk aan de Winkel’ een volledig nieuw concept in Nederland: The Green Bar. Nee, geen tarwegras en groene smoothies, zelfs geen fairtrade koffie of virgin-cocktail, maar groen voor je huis! Terwijl je wacht creëert Nicolette een terrarium-, eco-systeem- of hydrocultuur-‘cocktail’ . Ze geeft daarbij een dikke knipoog naar de drinkbare variant; Bestel een Bloody Mary, en neem een rood-groen gekleurd eco-systeem in een heuse wodkafles mee naar huis.

Persbericht: Culinair genieten met een houtgestookte buitenkeuken

Le Gooker, de houtgestookte buitenoven-grill uit de Elzas is deze lente voor het eerst verkrijgbaar in Nederland. Koken op houtvlammen, een uitstekend te regelen temperatuur en vele accessoires van pizzasteen tot grill: Le Gooker is een complete buitenkeuken. Ook bij het natafelen biedt Le Gooker uitkomst: na het koken is de vuurkorf uitrijdbaar, en zo blijft het zelfs op frisse avonden heerlijk buiten vertoeven.