Persbericht: Selectie duurzame decembergeschenken bij Biocosmetica

December is natuurlijk dé geschenkenmaand, beginnend met de komst van de goedheiligman. Op zoek naar een verantwoord presentje? Biocosmetica maakte speciaal voor deze maand een handig overzicht van geschikte duurzame geschenken: www.duurzaamdecember.nl. Maak een keus uit de gecertificeerd biologische verzorgingsproducten, speciale sinterklaasproducten en creatieve kinderpakketjes.

Knutselen met vilt en zeep
Wat is er leuker voor uw kind op een druilerige wintermiddag dan lekker knutselen? Bestel bij Biocosmetica een knutselpakketje om eigen viltzeep te maken en de middag kan niet meer stuk. De handgemaakte zeepjes zijn puur natuur, gemaakt van olijf-laurierolie en lekker zacht voor de handen. De schapenwol is met natuurlijke kleurstoffen geverfd. Kortom: een leuk en verantwoord schoengeschenk voor creatieve kinderen.

Maneschijn & rozengeur
Biocosmetica denkt niet alleen aan de kinderschoenen, ook de grotere maten willen natuurlijk stiekem graag gevuld worden. Voor de dames staat er bijvoorbeeld ‘A touch of ROSES perfume’ klaar: een subtiele, 100% biologische parfum. Dankzij de basis van biologische jojoba-olie is het niet alleen een parfum, maar verzorgt het tevens de huid.

Inpakken & wegwezen
De Pakjespiet staat klaar om de pakjes gratis mooi in te pakken en dankzij PakjeGemak is thuisblijven om een bestelling in ontvangst te nemen niet meer nodig. Maak een keuze uit een van de 1700 winkellocaties waar het geschenk opgehaald kan worden.

Als de Sint weer naar Spanje is vertrokken, liggen de verantwoorde pakjes voor onder de boom alweer klaar. Laat u dus verwennen door Biocosmetica en kijk op www.duurzaamdecember.nl.

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of de aanvraag van materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.