Persbericht: Sereen Serendipity bij Kleine Sam

Kleine Sam verkoopt deze winter de pure collectie van het Deense Serendipity, stijlvolle kleding voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Het ontwerp van de collectie is gebaseerd op traditioneel Scandinavisch design en geïnspireerd op vrolijk spelende kinderen. Heerlijk zachte stoffen zoals corduroy, jersey en velours kenmerken deze goed te combineren wintercollectie. Vrolijke prints van bloemen, vlinders, ruiten en strepen lonken al naar de lente en accentueren de donkere, maar wel heldere, winterse kleuren zoals frambozenrood, antraciet en donkerpaars.

Biologisch en veilig
De kinderkleding van Serendipity wordt uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, linnen, wol en zijde. Het katoen en de wol zijn 100% biologisch. Serendipity bevat geen schadelijke stoffen, is geproduceerd op milieuvriendelijke wijze en onder veilige arbeidsomstandigheden.

Webwinkel Kleine Sam
De vrolijke spelende kinderen en eerlijke productie van Serendipity sluiten goed aan bij webwinkel Kleine Sam. Sinds 2009 is Kleine Sam namelijk een verzamelplaats van eerlijke comfortabele kinderkleren, die kinderen niet hinderen in hun spel. En natuurlijk hoort er bij een webwinkel geïnspireerd op spelende kinderen ook wat speelgoed, zoals het houten speelgoed van Grimm’s en de wollen knuffels van Lana Natural Wear.

Serendipity is online te koop bij www.kleinesam.nl.

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of de aanvraag van materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.