Persbericht: Tassen Giorgio Fedon 1919 exclusief bij Passion For Bags

Passion For Bags verkoopt als enige online winkel in Nederland de collectie heren- en damestassen van het Italiaanse designmerk Giorgio Fedon 1919. Fashionable ontwerpen met een exclusieve uitstraling.

Luxe eyecatchers
Het label Giorgio Fedon 1919 staat wereldwijd bekend om de combinatie van Italiaans vakmanschap, topkwaliteit, functionaliteit en design. De tassen zijn gemaakt van het fijnste materiaal, functioneel en minimalistisch uitgevoerd. Echte eyecatchers voor wie houdt van luxe leren artikelen. De merkkleuren zwart en oranje spelen een prominente rol in de uitvoering. Een verrassende, in het oog springende keuze.

Ruim en functioneel
De ontwerpen, gemaakt van (croco)kalfsleer, zijn aan de binnenkant gevoerd met waterdicht katoen. Deze stof is extra dik en zal daardoor niet snel beschadigen. Elke tas is ruim en de diverse vakjes bieden voldoende ruimte voor alle benodigde spullen, voor elke gelegenheid. Bij de meeste zakelijke tassen horen uitneembare sleeves voor een laptop en visitekaarthouders, in de tas te bevestigen met een magneet.

Passion For Bags
Tassen moeten de dragers een goed gevoel geven, dat is het uitgangspunt van Passion For Bags. Naast Giorgio Fedon 1919 voert de webshop de trendy merken BK-Y by Burkely, Bullagi, Mischa Barton en een nieuwe serie Wrangler-tassen. Ook zijn er leren agenda’s en schrijfmappen verkrijgbaar. Passion For Bags rekent geen verzendkosten en levert snel.

Bekijk de collectie Giorgio Fedon 1919 op www.passionforbags.nl
(prijsklasse tassen Giorgio Fedon 1919: €165,- tot  €599,-)

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.

Giorgio Fedon leren damestas 'Spiga-M' Giorgio Fedon leren damestas 'City Micro'