Persbericht: Villakaatje presenteert: zomercollectie Stephen Joseph

De langverwachte zomercollectie van Stephen Joseph is gearriveerd, vanaf nu verkrijgbaar bij VillaKaatje.nl. Nieuw dit seizoen zijn de vrolijke hoedjes, slippers, strandtassen en badlakens. Een complete lijn in 8 verschillende uitvoeringen, voor jongens en meiden tot 6 jaar.

Kleurrijke zomer
De nieuwste collectie zomeraccessoires van Stephen Joseph is weer net zo vrolijk en kleurrijk als de rest van de ontwerpen. Om te beginnen is er de handige en ruime kinderstrandtas mét een verrassing erin (3 vormpjes, schepje en harkje) voor een onvergetelijke dag aan het strand. Natuurlijk mag dan een heerlijk zacht (én grappig!) badlaken ook niet ontbreken. De tas en de handdoek zijn beide verkrijgbaar in 8 uitvoeringen: dolfijn, schildpad, vlinder, zeemeermin, haai, krab, krokodil en piraat. Deze leuke figuren zijn daarnaast terug te vinden op de bijpassende zonnehoedjes en slippers (flipflops). De katoenen hoedjes hebben een fleurige contrasterende binnenkant. De vrolijke flipflops hebben zachte enkelbandjes zodat ze goed aan kindervoeten blijven zitten. Met deze kleurrijke collectie kan de zomer beginnen!

Stephen Joseph en Villa Kaatje
In 2011 haalde Villa Kaatje het Amerikaanse merk Stephen Joseph als eerste naar Nederland. Sindsdien neemt het assortiment bij Villa Kaatje alleen maar toe. Alle collecties zijn vrolijk, kleurrijk en perfect onderling te combineren. Meestal zijn de hoofdfiguurtjes grappige dieren, soms ook cupcakes of stoere piraten. Voor iedere hippe meid of jongen zit er wel iets bij!

Kijk voor de gehele collectie Stephen Joseph op www.villakaatje.nl

Einde Persbericht

Bekijk alle beelden vanVilla Kaatje in de beeldbank van De Persbeeldwinkel,
alles direct te downloaden in high-res.